Viarelli S3

36026

Ny produkt

S3 är en ny sportscooter från Viarelli i mindre format med tuffare design till ett fantastiskt pris vilket gör den till en alldeles utmärkt nybörjarmoped.

Mer detaljer

Lägg till i önskelistan

Datablad

Längd1660 mm
Höjd1100 mm
Bredd663 mm
Sadelhöjd-
Markfrigång-
Hjulbas1210 mm
Vikt85 kg
Bränsletank6,5L
Motortyp4-takt
Cylindervolym49cc
StartEl & kickstart
Kylningfläktkyld
Tändning-
Däck Fram110/70-12
Däck Bak110/70-12
FrambromsSkivbroms
BakbromsTrumbroms
Smörjning-
Växellåda-
Oljetank-
Lås-
Instrumentpanel-
Indikator Bränsle-
Indikator Olja-
Ljus-
Hastighet45km/h

Mer information

Av säkerhetsskäl så är den utrustad med extra stora 12 hjul, och mycket kraftiga bromsar. Tack vare de stora 12 hjulen så går scootern mycket stabilt även på lite ojämnare vägar. Den tilltagna strålkastaren ger dessutom utmärkt sikt vid mörkerkörning.

Motorn är vår mest välbeprövade 4-takts motor, med en mycket låg bränsleförbrukning. Den är därför även ett billigt och miljövänligt alternativ för de som vill pendla till och från jobbet. Med ett praktiskt utrymme under sadeln så är det även lätt att få med sig saker under färden. För den som önskar ännu mer lastutrymme så finns det en 34 liters toppbox att köpa till.

Du som kund är alltid välkommen till någon av våra butiker, eller om du önskar så levererar vi den hem till din ytterdörr med DHL. Givetvis är mopeden monterad oavsett vilket alternativ du väljer.
Vi tar hand om all administration med registrering och ägarbyte, den enda du behöver tänka på är att teckna en trafikförsäkring.

S3 finns både som svart och röd. Dessutom går den att få i både 25km/h och 45km/h där den snabbare är godkänd för skjutsning.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Viarelli S3

Viarelli S3

S3 är en ny sportscooter från Viarelli i mindre format med tuffare design till ett fantastiskt pris vilket gör den till en alldeles utmärkt nybörjarmoped.

30 andra produkter i samma kategori: